黎到屯门时代广场食咩好?同事话想食烤鸡,见到原来Goobne Chicken都系度开咗分店~最近仲有性价比好高既CHI PI CHI PI套餐,价钱 $388,套餐内容包括辣椒脆烤鸡(有骨)同蜜糖 BBQ 芝加哥薄饼(9 吋)!辣椒脆烤鸡(有骨)鸡肉用特制腌料腌制,外皮烤至金黄酥脆,加入辣椒酱炸制,香辣味渗透至鸡肉,食落有种微微嘅辣感,又唔会过于刺激,反而令整道菜更加开胃!特别一赞鸡肉肉质鲜嫩,每一啖都充满肉汁,绝对系烤鸡迷嘅好选择!蜜糖 BBQ 芝加哥薄饼(9吋)薄饼底部酥脆,上面搭配咗香浓嘅蜜糖 BBQ 酱,味道非常独特~薄饼上面仲有各种配料,有我最爱既芝士同各式配料,提升整体口感,食落去香甜可口,令人回味无穷!人参鸡汤天气凉凉地,加点咗个人参鸡汤~汤底浓郁清甜,带有淡淡嘅人参香气,饮落好滋补,够哂舒心~
黎到屯门时代广场食咩好?

辣椒脆烤鸡(有骨)

蜜糖 BBQ 芝加哥薄饼(9吋)

人参鸡汤