2023-06-19 158 浏览
店名: 三多地址: 元朗元龙街9号形点 I L2楼2042C号舖Foodeli内元朗站H出口,行10分钟环境: 3.5/5价钱:4/5味道: 3.5/5系元朗yoho Food Court入面,有出名卖炸髀嘅三多,经过见到就试下🙈三多炸髀配薯条+汽水❤️❤️❤️❤️$49因为即叫即炸嘅关系,都等得有少少耐,拎个阵果然热辣新佢地炸嘅鸡皮味出晒嚟,闻落已经觉得好吸引,外皮炸到非常酥脆,肉质方面都恰到好处,嫩得来有肉汁,薯条就一般,有啲太油,似茶餐厅公司治嘅薯条😂#stitchfoodie元朗#foodie #香港美食 #美食推介 #港岛美食 #九龙美食 #食好西 #香港吃货 #打卡美食 #生日好去处 #拍拖好去处 #香港食评 #香港餐厅推介 #香港小食 #香港甜品 #香港西餐 #香港中菜 #香港泰菜 #香港日本菜 #炸鸡 #放题 #火锅 #打边炉 #香港拉面 #香港川菜 #香港台湾菜 #珍奶 #吃货 #hkcafe #香港越南菜
店名: 三多

元朗站H出口,行10分钟

环境: 3.5/5
价钱:4/5
味道: 3.5/5

三多炸髀配薯条+汽水❤️❤️❤️❤️
因为即叫即炸嘅关系,都等得有少少耐,拎个阵果然热辣新

#stitchfoodie元朗