/ 鸡 全 部 都 系 鸡 ⋆ 扺 食 放 题 /꧁𝗦𝗼𝗱𝗮𝗺 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻꧂曾经宣布过要结业的韩国连锁炸鸡店推出炸鸡焗鸡放题,最近仲有泡菜同咸蛋黄新口味加入二百蚊唔洗就可以任食多种口味炸鸡、焗鸡、𝘱𝘪𝘻𝘻𝘢同各款小食 𝘨𝘰𝘰𝘥 𝘥𝘦𝘢𝘭!༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄【平日午巿炸鸡+ 𝘱𝘪𝘻𝘻𝘢 放题 $𝟷𝟶𝟾/𝟽𝟻𝚖𝚒𝚗𝚜 (晚巿/假日全日 $𝟷𝟹𝟾/𝟿𝟶𝚖𝚒𝚗𝚜) 】༛ 红石榴柠檬梳打 $𝟻𝟾𓅷炸鸡 ༛ 甜酸炸鸡 ༛ 辣味炸鸡 ༛ 浓蒜炸鸡 ༛ 蜜糖芥末香葱炸鸡 ༛ 黄金咸蛋炸鸡 ༛ 泡菜炸鸡𓅷焗鸡 ༛ 蜜糖蒜香焗鸡 ༛ 双重芝士焗鸡 ༛ 𝙱𝙱𝚀香辣焗鸡 ༛ 韩风紫菜焗鸡 ༛ 喷火辣焗鸡放题可以每款口味点一只,小食亦系一人分量,啱哂胃口唔大但又想试多啲唔同野食嘅贪心小狗炸鸡即叫即炸,热辣辣脆卜卜,唔算太干身不过个人比较喜欢焗鸡,无咁油腻之余肉质嫩滑多汁啲,但同时又做到少少脆皮效果,不错!个人最喜欢蜜糖蒜香焗鸡,蜜糖配儿时最爱粟米片,甜甜地感觉无咁腻喷火辣焗鸡真心辣到喷火,不过我唔太喜欢呢种令人痛苦又唔爽的死辣,搞到我之后食乜都觉得辣´д` ; 呢个放题其实都几适合做开𝘨𝘺𝘮要增
/ 鸡 全 部 都 系 鸡 ⋆ 扺 食 放 题 /

༛ 双重芝士焗鸡
༛ 𝙱𝙱𝚀香辣焗鸡
༛ 韩风紫菜焗鸡
༛ 喷火辣焗鸡

炸鸡即叫即炸,热辣辣脆卜卜,唔算太干身

呢个放题其实都几适合做开𝘨𝘺𝘮要增肌嘅朋友,除左有无限𝘗𝘳𝘰𝘵𝘦𝘪𝘯供应(当然系要拣焗鸡),亦有菜有𝘤𝘢𝘳𝘣𝘴
菜嘅选择有芝麻菠菜、沙律同泡菜;而低卡嘅𝘤𝘢𝘳𝘣𝘴就有酸𝘮𝘦𝘪 𝘮𝘦𝘪好解腻嘅水冷面!

无得堂食都唔紧要,𝗦𝗼𝗱𝗮𝗺仲有外卖到会送货,可以安坐家中叫鸡♪(´ε` )

ⓄⓋⒺⓇⒶⓁⓁ:🦦7.7/10 👱🏻‍♀️7.4/10

༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄
📍 Sodam Chicken (铜锣湾)
铜锣湾耀华街3号百乐中心7楼
蜜糖蒜香焗鸡