2017-01-17 2420 浏览
依家返工路程远左, 唔想拎住个好重既饭盒转车又转车, 所以多左出街食或者外卖。佢个名叫Healthy Chicken, 其实有几咁healthy呢?12pm去到, 有3-4个人坐系到食紧, 地方唔算大, 全部职员讲英文!一早就已经谂好食呢个chicken leg meal set, 有饭, 有salad, 有鸡比, 都够二合为一既食量。买既过程好顺利, 首先讲好你要边个set, 再拣你想要既sides (除左cheese, 我全部都要), 最后拣sauce。就系咁, 埋单多谢$72返到公司一打开个袋, 哗, 个盒大到呢打开佢, 都真系唔野少, 多到, 满。Overall, 啲salad菜唔可以话好新鲜, 但起码你望住佢都会放得入口。即系咁, 啲salad遮住左只比, 但只比又真系好大, 成支铅字笔咁长。个皮腌得好好味, 但呢个味入唔到啲肉到, 加上比入面仲有少少未熟透, 不过佢系juicy既$72咁大盒, 坚系饱既, 但系净讲个sauce都已经唔够healthy, 所以下次要再谂谂先

返到公司一打开个袋, 哗, 个盒大到呢
2017-01-06
外卖自取