2021-06-25 907 浏览
朋友将会离开香港,去另外一个地方好好生活特登挑选咗呢间楼上cafe见朋友最后一面,顺便一班中学同学相聚下。。地方算非常之就脚,就喺旺角东方红后面条巷仔,唔细心啲揾都唔知个入口喺边好处系唔洗同人哋迫。一入到去店员好细心介绍餐牌入边有啲咩,每人平均消费。我哋平日夜晚去最低消费一人一个套餐,包一杯野饮我系酒鬼,所以加咗钱饮cocktail😋😋 💛黑松露杂菌扁意粉玩完boardgame开始肚仔饿🥲一上枱香气扑鼻😚😚原本仲惊会好斋,估唔到食落去又几香口,菇俾得好足!意粉份量女仔就啱啱好,软硬度都岩岩好小店有惊喜!不过男仔就要嗌多份小食先够饱💛芝士蕃茄肉肠薄饼 见隔离枱个Pizza都几吸引,我哋都唔执输卖相都得,趁热食芝士都有拉丝不过芝士可以再多啲,咁就Perfect啦我哋四个人share都ok.💛脆炸鸡软骨挂住食冇影相,鸡软骨炸得啱啱好!好惹味呀!送酒一绝,成晚叫咗成三份最后玩到闷闷地,店员都有推介我哋玩咩游戏好,全场玩到㷫烚烚,都冇顾到形象不过肥蛋见到全场得一个店员在场,不过佢哋坚持用酒精抹枱,令人感到卫生好好,记得早啲叫嘢食,咁店员就会预备得好啲同埋记得提早booking呀!当晚见到有几台W
朋友将会离开香港,去另外一个地方好好生活

好处系唔洗同人哋迫。

我系酒鬼,所以加咗钱饮cocktail😋😋

黑松露杂菌扁意粉

💛黑松露杂菌扁意粉

小店有惊喜!不过男仔就要嗌多份小食先够饱

💛芝士蕃茄肉肠薄饼
见隔离枱个Pizza都几吸引,我哋都唔执输
卖相都得,趁热食芝士都有拉丝
不过芝士可以再多啲,咁就Perfect啦
我哋四个人share都ok.

💛脆炸鸡软骨

同埋记得提早booking呀!当晚见到有几台Walk in都full晒🤣

2021-05-25
庆祝纪念