2010-10-28
上网见到有优惠卷咪去试下啰,唔去由是可,一去就把鬼火!话说20/10打电话去中环分店订了21/10 晚上7点既台订台既时候,开头佢话一系6点/8点, 跟住又话7点可以,我都觉得好奇怪,乜放题唔系分段架咩?如果6点入哂座d人系食到8点架嘛,何来7点有位呢?最后佢话得咪得啰,落单照订.到左今日21/10 下午3点佢打黎问系咪订左台,confirm哂d野.晚上7时好准备咁到左, 同期又有另一班人系订左7点,点知有个侍应就出黎话唔好意思,全场满哂冇哂台,要等到7点半,我地就问咁7点半系咪一定有位先,有位等一阵都唔紧要(但问题系订左台架啰)点知佢覆返话未必一定有,因为d客系6点先坐低,照理系可以食到8点半既.咁我地咪要等到8点半先有位??跟住佢又话打比隔离街间唔知乜野铺,话有两张空台,叫我地去果度食,但系价钱就系$198啰喂.我明明订左台,你凭咩叫我去你隔离间唔知乜野,仲要比多咁多钱先???我话你宜家系好明显做错野,over-booking, 你咁样就应该要作出赔偿啰!跟住呢位侍应就话唔好意思,唔会作出赔偿既然见呢位侍应咁唔话得事,咪叫佢叫经理出黎啰,点知原来呢位咁话得事既侍应竟然系经理呢位话得
上网见到有优惠卷咪去试下啰,
唔去由是可,一去就把鬼火!
话说20/10打电话去中环分店订了21/10 晚上7点既台
订台既时候,开头佢话一系6点/8点, 跟住又话7点可以,
我都觉得好奇怪,乜放题唔系分段架咩?
如果6点入哂座d人系食到8点架嘛,何来7点有位呢?
最后佢话得咪得啰,落单照订.
晚上7时好准备咁到左, 同期又有另一班人系订左7点,
咁我地咪要等到8点半先有位??
跟住呢位侍应就话唔好意思,唔会作出赔偿
呢位话得事既经理死都唔肯赔偿,仲够胆死叫我地企系度等下,话尽量清张台出黎,
我就话:下?人地应该食到8点架㖞,你凭咩叫入面客快d走,用佢地既权利去补救你既错失先?
然后呢位好话得事既"经理"就拎张卡片出黎讲左句离哂谱既野!!!!!!
>>>>>>>"""""""呢张系我卡片,我预左你地投诉架喇""""""<<<<<<<
希望呢间野既服务态度反省兼检讨一下.
话哂都系香港既热门中心旅游区做野,唔系咁样去对外面既游客挂?
为大吉请到一个咁既员工而悲哀
好地地一间普普通通既野,从此因为一个咁既员工而衰哂