2018-04-29 429 浏览
港人睇港字~  点餐用水笔圈,够环保,我钟意~一坐低,即叫个招牌既鲍汁炆花胶同手打墨鱼饼食开地道野既人当然识叫多个蒜辣鸡亦尖食味道蒜辣岩岩好,软滑仲好腍回食率系95% 如果餐牌有得拣埋多辣就再正啦~始终食鸡亦尖都系越辣越过瘾~多汁爽口入晒味,胶质丰厚唔油腻有胆识既人就造就左特式~30蚊,有人整好既晒、送摆埋系你面前,咁都唔食真系走宝啦!!至少有三块大大块,一个女仔斋食花胶都饱足成日啦~认真睇到功夫十足啦~你估真系独食难肥咩,下一次唔叫一大班人番来食真对唔住自己嬲嬲地,竟然唔记得影手打墨鱼饼... 真系坚好食,整得又弹牙又香,为左张相~一定要再食多十万次!!我仲特特画左幅靓画系收银附近块板既左下角,系女仔食野样~因为我哩个post去食既人记得过去望两眼~其实我仲叫左个外卖番归比家弟食日式猪软骨+日式叉烧饭$42,配冻柠乐+$4由深水番屋企要30分钟,一打开个饭盒,d叉烧同猪软骨多到呢3、4大旧猪软骨、成5、6块大叉烧,食到一个大男孩都话饱到上心口猪软骨又软又入味,同日式餐厅比,日本真系输9条街至于叉烧个味其实同猪软骨个味系一样,因为系同一个汁,如果可以再切薄d就再开心d~番到屋企个饭仲暖

港人睇港字~  点餐用水笔圈,够环保,我钟意~

一坐低,即叫个招牌既鲍汁炆花胶同手打墨鱼饼
食开地道野既人当然识叫多个蒜辣鸡亦尖食味道
蒜辣鸡亦尖
蒜辣岩岩好,软滑仲好腍

回食率系95% 如果餐牌有得拣埋多辣就再正啦~
始终食鸡亦尖都系越辣越过瘾~
鲍汁炆花胶

多汁爽口入晒味,胶质丰厚唔油腻

有胆识既人就造就左特式~
至少有三块大大块,一个女仔斋食花胶都饱足成日啦~
认真睇到功夫十足啦~
你估真系独食难肥咩,下一次唔叫一大班人番来食真对唔住自己

其实我仲叫左个外卖番归比家弟食
日式猪软骨+日式叉烧饭$42,配冻柠乐+$4
由深水番屋企要30分钟,
一打开个饭盒,d叉烧同猪软骨多到呢
猪软骨又软又入味,同日式餐厅比,日本真系输9条街
番到屋企个饭仲暖,最重要系d冰都仲有(虽然哩句我知同间餐厅无咩大关系)
至少,好影响我对哩间野既印象,系变得更好既印象
题外话/补充资料: BTW,除左d野好食,今日收银个靓仔劲型,又好礼貌,认真做野既男人真系特别吸引~
2018-04-29
蒜辣鸡亦尖