2022-10-07
每星期都会去坪洲行山😤成日饮茶/茶记都闷啦!今日就试下呢间新开既餐厅 新明馆⛩🤨听个名以为系中式酒楼,原来佢地系食中日台fusion 菜🤣🥐🥗入面装修好靓,我最中意系人手彩绘酱,墙上仙鹤🦅同海浪🌊都系立体嫁!!!!影相📸️同朋友开心share叫左2个小食🤏🤩非常邪恶-特浓华田脆脆雪糕🍦厚西多😌ovaltine chips & ice cream with French toast $52🤪好过份个雪糕捞住西多食,食到停唔到,个西多尺寸同大碟一样咁大,仲要好厚😂又有脆脆口感,唔识讲,大家自己来试,没呃啰黑糖热狗珍珠雪糕包 $48Ice cream & pearl in Hot dog呢个仲正🥲🥲🥲🥲!!!!个炸热狗包夹住雪糕同珍珠,一路食一路流奶流珍珠😂😂😂 我中意!埋单都系$100!!!!有野食有打卡有歌听有冷气,下次都会再去😙
同朋友开心share叫左2个小食🤏🤩
黑糖热狗珍珠雪糕包 $48