2014-09-12 640 浏览
上个礼拜去食, 坐低之后问其中一个waitress个石锅饭有D咩材料,佢唔识答,话叫第2个waitress答。第2个waitress话唔得闲,转个头就冇就件事....D waitree 完全唔想理你咁!1) 汤饭--- 淡到完全无味!! D饭劲"淋"!!--- 得一块牛仔骨(细过包烟!!),唔觉系份量少, 完全觉得依间野系偷工减料!!2) 海鲜薄饼--- 冇海鲜,得葱同唔知咩料,又油又"淋"--- 酒楼D家乡薄饼仲好食过佢多多声3) 牛肉面--- 漏单,冇黎到! 全间铺得几个客都可以漏单,见D野食差到咁都废事再嗌!4) 石锅饭--- D饭超硬, 好似未煮熟咁5) 泡菜饺子--- 终于有返样正常既野!埋单LOOK卡俾钱, LOOK完卡连"多谢"都冇声! 仲要求其摆低我张卡系一二边,要问佢拎先俾返我!依间野请我去都唔会再去, 服务态度差!! 食物质素差!! 偷工减料!!

1) 汤饭
--- 淡到完全无味!! D饭劲"淋"!!

2) 海鲜薄饼
--- 冇海鲜,得葱同唔知咩料,又油又"淋"
--- 酒楼D家乡薄饼仲好食过佢多多声

3) 牛肉面

4) 石锅饭
--- D饭超硬, 好似未煮熟咁

5) 泡菜饺子
--- 终于有返样正常既野!