2007-09-19
先此声明,我想COMMENT既系绿杨出口O个间,希望唔好点错相朝朝早都要买面包俾男友做早餐,差唔多朝朝早八点钟去到,百分之九十九既时间佢地都系未放晒D饱出黎,多数都系仲有一半饱仲收埋(我冇用错字,真系收埋)系一叠叠放系地上既面包盘度... 喂大佬,八点钟啦,星期一至五既八点钟已经唔算太迟亦唔算太早,身为卖早餐既铺头,仲要系一个懒便利既位置(地铁站住宅入口),好心就醒少少啦,最少都将D最COMMON 同大路既饱放出黎先啦,你入唔切袋未俾人用钳钳完俾钱时先入O罗,唔使朝朝早去到都要特别REQUEST D STAFF 揾D 香肠饱呀,腿蛋饱呀,肉松饱出黎,系繁忙既返工时间仲要等你几分钟摷个饱出黎都几大牌(我想讲美心,希望大家唔会觉得系我),仲试过几次话冇我要既饱(炸菜肉松你话唔再出都由你,但最少两次都话冇腿蛋饱真吹脤), 一次又只剩一个腿蛋饱(八点钟就话卖晒㖞,真系好生意,心想都唔知系唔系之前个晚剩低)另外,有一点我都系唔明,d 饱永远唔热都算,但点解好多时我都摸到好似雪完咁冻,唔好话我知真系隔晚,所以有时多d时间都情愿行远少少帮衬第二间面包店,都好过浪费时间揾一轮再问然后先知原来佢太好生悥
另外,有一点我都系唔明,d 饱永远唔热都算,但点解好多时我都摸到好似雪完咁冻,唔好话我知真系隔晚,所以有时多d时间都情愿行远少少帮衬第二间面包店,都好过浪费时间揾一轮再问然后先知原来佢太好生悥同当其他饱仲原封不动等先入袋后上架时,男友想食既饱就早已沽清,真无法,鬼叫男友太有TASTE