2024-11-08
✨真系真系真系离晒大谱!选择多到想全部都要,但系每份又大大份,即系唔想比我试晒全部姐~ 人均$398 就食到龙虾,大闸蟹,濑尿虾,无限量鲍鱼,蚝肉,无限量鸡煲等等等等等等。佢系有个水缸养住D海鲜~ 🎡 来到全场爆满,不过好彩等左一阵就有位。2.5小时放题任食,建议当日咩都唔好食先黎 😂 对于我哩d超爱海鲜但又细胃口的人来讲,佢哋选择真系太多啦,感觉来一次唔可以满足到我 😂 店员同我哋介绍时就话 Like share 送时令海鲜 (刺身), 濑尿虾就靠运啦 (通常都好早就冇晒啦,因为个个都会like and share; 雪柜嘢饮任饮,啤酒都任饮?!🧆小食就有炸鱼骨,而且出边比较难食到。 同炸鱼皮最大分别就系佢唔会成口油,但系仍然好脆。🥘我哋首先叫咗个花胶鸡煲,两个人嚟讲份量都算多,花胶好弹牙,调味料好香口。 鸡肉好嫩口,唔会太老。 仲有一壶真系好好饮好养生的花胶浓汤。☕️ 饮完都成个人都几暖~🐣 食完鸡煲之后就可以拣打边炉汤底,我哋又拣咗海鲜汤底,海鲜配海鲜🦞,真系好新鲜清甜。然后就喺Menu圈打边炉配料啦。贴心嘅系佢哋会有半份拣,但系原来半份都唔少份量 🤩 太过于惊喜。 因为平时出边食
🐣 食完鸡煲之后就可以拣打边炉汤底,我哋又拣咗海鲜汤底,海鲜配海鲜🦞,真系好新鲜清甜。然后就喺Menu圈打边炉配料啦。贴心嘅系佢哋会有半份拣,但系原来半份都唔少份量 🤩 太过于惊喜。 因为平时出边食放题,通常有几细份比几细份,佢哋就反其道而行 🤤
❣️+$20就可以任饮。
❣️记得记得食得晒先好嗌,唔好浪费食物!
贝类海鲜,例如蚬蛏子都十分嫩口弹牙饱满;虾肉都新鲜;鱼滑非常之脆口; 🦀大闸蟹好多膏食落去好满足又好邪恶,今次胆固醇超标啦 🥹 而花蟹肉味就比较清甜。
仲食左太多太多嘢,写唔晒 🥹