餐厅: 海港酒家
资讯:

2023-10-30 663 浏览
本来,一个多月前已订了两围12人嘅全包宴, 当然讲明系12人一围。(之前职员仲话帮忙会安排侧边已经做唔到,都算。)我哋已经提早咗去到酒楼拎位,但职员居然安排了两张10人枱比我哋。咁点坐得落呢?人贴人张椅仲要摆后啲先得。连上菜位都迫唔到出嚟,仲要因为枱又细咗,啲食物都放唔落,一转食物盘就推跌晒啲杯!! 冇枱你其实一早讲ok的,又唔系冇第二间酒楼, 你唔会即时先知挂, 根本系焗你到晒焗你坐,难为啲亲戚朋友嚟晒迫住食饭咁肉酸!! 另当晚蒸鱼嘅榄豉角味道好怪。西兰花好硬,带子唔新鲜所以整到好咸,炸唔知咩饼老公话好硬,个汤冇咩味食咗一啖冇食了。其他野食就正常。