2020-06-16 550 浏览
钟意饮汤既我,完全无办法抗拒呢间上海野🥰已经反chur过几次,仲持续试紧佢其他菜式人参乌龙😻入黎会比唔同茶你择,有菊花香片之类,每人一包一壶茶,我就钟意人参乌龙,饮落有茶香而且回甘,最后甜甜地花胶螺头干配炖云吞鸡汤😻 其实佢仲有好多唔同嘅紫砂锅汤选择,不过每次见到都系忍唔住叫反同一个,个汤充满螺头香,加埋瘦肉同鸡好甜,云吞一啖食落去索晒d汤仲加埋饮紧汤👆🏻汤渣d鸡都可以食埋,钟意选脚趾既你唔好错过,因为啲脚趾煲到好林醉花甲😼酒味好浓,觉得反而有小小盖住花甲既鲜魔鬼天使小笼包😻又一大爱,白色系带子小笼包,肉汁既香加带子既鲜,黑色系海胆黑蒜小笼包,吊到肉既鲜味又去左油腻感,建议先食香再食黑,咁就唔会白色冇晒味带子粒粒炒饭😿呢个炒得有d油,而且带子味唔出,似系普通街边腊味炒饭😿个日打卡仲送多个甜品,似系豆沙卷,不过冻既,都真心几伏,唔使食都可以

人参乌龙😻

花胶螺头干配炖云吞鸡汤😻

醉花甲😼
酒味好浓,觉得反而有小小盖住花甲既鲜

魔鬼天使小笼包😻

带子粒粒炒饭😿
呢个炒得有d油,而且带子味唔出,似系普通街边腊味炒饭

😿

• 魔鬼天使小笼包