2022-01-05
首先,食物味道中规中矩。说不上出色,没有甚么留下印象深刻嘅菜式。食物卖相和摆盘都十分随意,近出边的大排档没有甚么分别,反而大排档仲多了一分镬气。酒楼翻新后,位置非常之阔落,装修唔错,空间咁亦够足,但系相比之下,啲餐具就完全没有翻新过,几乎所有餐具都有缺口。食嘢嘅时候要非常之小心避开。😥酒楼员工嘅服务态度非常之欠佳。完全系唔想做生意嘅态度。入左后等咗好耐先有人拎碗筷过嚟,然后d姐姐叫经理过嚟落单,经理非常之不耐烦。可能因为佢真系太忙, 但佢居然好直接大声咁话忙完就会过嚟噶啦。好几次经过我哋张台都扮见唔到,我哋亦唔敢再打搅佢,就唯有坐喺度,等到佢过嚟都等咗廿几分钟。但系其实场内嘅客人并唔多。😢 然后上汤嘅时候,就咁放个汤煲喺度,仲要我地request先拎汤碗俾我地,真系好少见咁样嘅做法。。。已经唔太记得啲嘢食系咩味道,总之成个体验嘅感觉系好差。