2021-03-28 989 浏览
上个月底,朋友生日,请左佢食讲左好耐既铁板烧放题😂由预约到食个日,足足等左3个月,无错,系3个月,好多人book🙈🙈 介绍番间餐厅先尖沙咀喜来登酒店日式料理「云海」星期一至日都会提供铁板烧放题,但星期六日会多左旧鹅肝同比鳕鱼(各一旧,唔系任食)大家坐系铁板前睇师傅即席烧烤美食 真系味觉同视觉既享受🤤由前菜及刺生后,师傅会先上一次菜单上面既食物一次,试完之后,再拣自己想食既食物encore 本人同朋友疯狂encore 烧肉,虾带子同三文鱼🤤🤤 (如果鹅肝可以任食,我即all in,真系好好食,外脆内软,油脂香润,面包一齐食仲可减少油腻感,抵赞👍🏻👍🏻)牛肉薄烧叫左5成熟,牛肉卷住炒香嘅洋葱,肉味浓郁带着油花香同埋洋葱独有既甜,食落好幸福😊虾带子好新鲜👍🏻另外,啲炒饭都唔可以忽略因为啲米系越光米黎煮,配埋三文鱼食,最后食左2碗😝啲三文鱼皮煎得好脆,好似食紧薯片咁🤤饭后甜品,绿茶雪糕,好浓绿茶味🍵,正👍🏻👍🏻整体高水准,无论系食物定服务质素,一定会再食👍🏻👍🏻👍🏻

介绍番间餐厅先
尖沙咀喜来登酒店日式料理「云海」

大家坐系铁板前睇师傅即席烧烤美食 真系味觉同视觉既享受🤤

由前菜及刺生后,
师傅会先上一次菜单上面既食物一次,
试完之后,再拣自己想食既食物encore

虾带子好新鲜👍🏻
另外,啲炒饭都唔可以忽略
因为啲米系越光米黎煮,配埋三文鱼食,最后食左2碗😝
啲三文鱼皮煎得好脆,好似食紧薯片咁🤤

饭后甜品,绿茶雪糕,好浓绿茶味🍵,正👍🏻👍🏻

整体高水准,无论系食物定服务质素,一定会再食👍🏻👍🏻👍🏻

2021-02-27
庆祝纪念