2022-09-06 19 浏览
行完街有啲肚饿,上网睇吓附近有咩食,见到好多人推介聚宝食轩,于是都去咗食,果然啲食物几正,好适合同朋友一齐嚟。❤️大盘酸菜鱼$288平时都好钟意食酸菜鱼,我哋都嗌左一份大盘酸菜鱼,酸菜鱼系起源于重庆嘅一道知名菜色。鱼片冇腥味,非常顺滑,好嫩口。酸菜鱼爽口又下饭。❤️椒盐龙王须$70朋友比较钟意食椒盐龙王须,鱿鱼酥脆可口,食落去啲肉弹牙滑嫩,外皮炸得刚刚好,油脂保留得够多,好适合做开胃菜。❤️宁波醉虾$100虾肉新鲜,食落去有甘甜嘅感觉,肉质肥美,非常滑嫩,膏都比较多,啱晒我呢啲钟意食膏嘅人。今次嚟呢度食嘢好开心🥳,希望下次有机会再嚟!呢度嘅服务真系好好,无论系老板定系店员都好有礼貌,一入座就即刻帮我哋落单,唔使我哋等,好有效率!
❤️大盘酸菜鱼$288
❤️椒盐龙王须$70