2014-03-30 2319 浏览
7点半去拎位, 侍应姐姐话8点番黎等位。准时8点番到,大概等半个钟侍应问要唔要坐出面,因为唔想坐出面好似动物园啲动物咁比人望住,所以再等,最后8点45分终于入得,礼拜六Dinning time时间算快入面环境都OK ,位亦唔算坐得密WOOrder 左一份Prime Rib, 一份猪肋骨鸡搥薯条, 一份House red wine先黎既系人人赞好既黑糖包觉得有D甜得济, 但点完Cream食系ok既然后黎既拼盘, 猪肋骨味道有少少偏咸, 而且唔够热鸡搥要左少辣, 味道系OK既, 亦够香脆, 但似乎唔够辣,睇黎下次可以叫大辣最正既系个薯条, D芝士好正整份拼盘加埋真系有D"济"不过, 食两条芹菜个人即刻Fresh哂, 感觉无咁济, 呢点几有心思, 抵赞大家点呢个拼盘既时候记得食埋喇期待既Prime Rib终于黎喇!!! 我拣既系flame prime rib, 5成熟Juicy而且有口感, 连埋少少脂肪送入口, 香浓既牛肉味简直无得顶惟一美中不足既系无咩烤味至于个薯蓉同SALAD呢, 就可以唔提喇服务方面, 系咁忙既环境下员工既态度仍然非常好, 虽然有时佢地有D赶头赶命, 但亦值得一赞临走前
7点半去拎位, 侍应姐姐话8点番黎等位。

入面环境都OK ,位亦唔算坐得密WO

先黎既系人人赞好既黑糖包
黑糖包
觉得有D甜得济, 但点完Cream食系ok既
猪肋骨鸡搥薯条
然后黎既拼盘,
猪肋骨味道有少少偏咸, 而且唔够热
鸡搥要左少辣, 味道系OK既, 亦够香脆, 但似乎唔够辣
,睇黎下次可以叫大辣

最正既系个薯条, D芝士好正
整份拼盘加埋真系有D"济"

大家点呢个拼盘既时候记得食埋喇
Prime Rib

惟一美中不足既系无咩烤味

至于个薯蓉同SALAD呢, 就可以唔提喇

临走前Order左个Sirloin比家姐食, 顺便叫侍应帮忙打包食唔哂既拼盘

埋单Total 5百零蚊, Waitress专登帮我个外卖分单, 可能知我帮人买既关系, 抵赞!
唔计个外卖, 除开每人200蚊到, 都算抵食

下次要多D人先再黎, 咁可以试多D野食, 最想试个甜品
2014-03-29
Prime Rib