2021-10-15 46 浏览
疫情成日叫外卖,难得出街食饭,谷埋谷埋揾啲,坐得舒服,又要干净的餐厅,仲要坐耐少少同朋友倾计唔会赶客嘅餐厅,系朋友做足功课下,来到呢度。听过来佬餐馆呢个名好耐,一值仲以为系中环,原来已经搬咗嚟湾仔好耐。可能我地早食嘅关系, 食客唔算多,有少少音乐,都几舒服。讲下食物,呢个系鸭胸,我对鸭胸,仲停留系烟熏抽真空包装,冻肉舖卖廿零蚊果,嚟到完来系完全另一件事,首先旧肉好嫩,配合埋佢个汁酱,好好味,完全系惊喜我仲另外叫咗呢度的招牌鸡亦,个汁好甜,鸡亦也是大只的,好挂汁,都几好仲有海南鸡饭,都系唔错,鸡又系好嫩,同个姜蓉,好味至于甜品,系呢个,西米布甸配芒果雪巴个雪巴真系有啖啖的鲜果肉,系鲜芒果肉,呢个雪巴都系惊喜,另外,系上面一堆的,是啫喱,成个配搭得意得嚟,又好味最后,呢餐饭,倾足食足3粒钟,侍应会就住你的进食速度上,唔会有赶你走的感觉

可能我地早食嘅关系, 食客唔算多,有少少音乐,都几舒服。

仲有海南鸡饭,都系唔错,鸡又系好嫩,同个姜蓉,好味

至于甜品,系呢个,西米布甸配芒果雪巴

2021-10-09
  • 鸭胸