2018-08-11 41 浏览
今日同阿姐佢地出左尖沙咀开会!开完话食饭都真系谂唔到去边食...道道都咁多人!行行下入左酒吧街!见到616 午餐咁抵食!唔系唔试呀?入座都算多人!睇黎都几多人识货!我地3个人叫左3样黎 share 食!牛四宝汤饭 / 芝士红烧牛肉面 / 香煎吊龙扒!野饮叫左 洛神玫瑰 同 乌梅汁!仲有得送甜品 菊花冰粉!牛四宝汤饭我本来以为系 4样牛不同既部位或者内脏!原来系蔬菜/猪肉/牛肉!虽然同个名好唔同,但汤底都算清甜!猪肉老左 🤣 似煲汤猪肉大大件(仲唔系废话 🤣,即系滚汤既唔会咁老既 😎 牛肉都好大件,但淋好多!可能整法唔同!芝士红烧牛肉面,本来以为有芝士会好滞,但又出奇地夹!红烧汤底好正!面亦好爽!牛肉好淋!香煎吊龙扒冇得叫几成熟 🤣🤣🤣 但都几好!出黎大概7成左右!牛味劲浓!呢个价钱坚超值!自家制既野饮唔甜 👍🏻👍🏻 菊花冰粉我个人认为系大菜糕 🤣 整体讲都算唔错!最值得开心系个价钱!加埋菜每人都唔驶 70蚊!尖沙咀㖞 😋

自家制既野饮唔甜 👍🏻👍🏻 菊花冰粉我个人认为系大菜糕 🤣

2018-08-08