2012-09-17
05 Sep 2012 WED同朋友想找个静静地,可以讲下野o既地方, 正好比我地见到和民竟然无人排队! 难得! 难得! 入到去仲有8成空位等紧我地添,正爆! 正因为系下午茶时段,也是他们大部份员工的落场时间,所以等左成8分钟先有个楼面行过帮我们落单,当我们落单时,侍应先话我地一直睇紧o个本并唔系下午茶Menu........然后先攞比我地....... 又要睇过... 鲑鱼刺身饭 $43一碗卖相不俗,充满油光的刺身饭来到了! 刺身表面的油光应该是后加的,用来增加光泽,令口感更肥美 真的不错,如果可以切厚少少就更好 个餐$43跟饮品,大家在相中见到的,并非可乐.... 系冻啡 (不过我唔系要走糖走奶㖞) ,又是人手问题... 又等左8分钟左右先比番我 如各位赶时间或无耐性的话,建议大家最好不要在下午茶时段来和民,但他们的食物质数同环境都不错的!
难得! 难得! 入到去仲有8成空位等紧我地添,正爆!
当我们落单时,侍应先话我地一直睇紧o个本并唔系下午茶Menu........然后先攞比我地....... 又要睇过... 鲑鱼 刺身饭 $43