2023-12-01 29 浏览
雖然屋企有養貓 不過間中都會去貓cafe同其他貓flirt下😽最近同朋友去咗Meowtini 入面有十幾隻貓貓 大部份都親人唔怕醜 會主動同人互動 當然亦有部份掛住瞓覺曬日光浴啦🤣雖然我哋嘅重點係貓 但原來食物質素都唔錯 有點小驚喜✨ꕥ 燒汁紐西蘭草飼肉眼牛扒配米飯肉眼牛扒已切片 又做少樣野唔使慢慢切😛熟度剛好 中間略呈粉色🐂肉質好軟稔 而且牛味比預期中濃郁 同燒汁好夾好惹味 ꕥ 明太子忌廉意大利粉明太子忌廉醬好creamy 而且好掛麵 每一啖都有滿滿醬汁 充滿鮮味🍝特別欣賞面頭加咗紫菜碎 食落特別香 生色不少呢ꕥ 柚子雞翼柚子醬汁較為濃稠 掛上雞翼後並沒有影響口感 依然脆身👍🏻整體效果較清新飲品有唔少選擇 我地下午去主要係cafe飲品為主 咖啡都會有心思地拉埋花☕️而晚上就會搖身一變bar & restaurant 會有唔同嘅cocktail供應🍹💁🏻‍♀️入場前記得依照職員指示 使用鞋套同消毒雙手 乾淨衛生 好好愛惜貓貓

雖然我哋嘅重點係貓 但原來食物質素都唔錯 有點小驚喜✨
ꕥ 燒汁紐西蘭草飼肉眼牛扒配米飯