2021-10-01
有去过康城嘅人就知道 个商场嘅餐厅选择其实唔多如果你系住喺康城 或者系康城返工 唔使一个月 已经可以将所有餐厅食到厌🤦🏻♀️因为平民价钱嘅餐厅唔多 贵价嘅又冇可能日日食选择就变得越来越少 每日既食饭时间都要苦恼一大轮 又或者要攞飞排队等一大轮今日十一点左右完成晒手头上嘅嘢 可以早啲出去食饭不过都已经过咗11点 谂住已经冇早餐啦点知原来呢间嘅早餐到十一点半 见到仲有早餐食 谂都唔使谂 写纸仔 量体温 坐低叫嘢食啦返工期间 突然闻到出前一丁嘅味道 本身都谂住揾下边到有公仔面食依家有早餐拣 就岩哂我胃口点左个早餐B2 沙嗲牛肉妈妈面 配餐肉炒蛋牛油面包 加杯热奶茶上菜速度好快个牛油餐包暖暖地 夹哂粒牛油落去 今次变肥仔都抵☺️可惜炒蛋就油左啲同炒得太老 餐肉正常 唔会薄到透光沙嗲牛肉有4-5块 旧旧都好大块 好入味 捞埋个妈妈面食 好味😋杯奶茶亦都好浓茶香 仲比想像中大杯 应该系出面既加大size热饮仲好细心咁比左枝热饮饮管我唔知大定觉唔觉得 用热饮饮管用奶茶系好味啲架😂但依家好多地方都因为环保无再用热饮饮管 有时真系几失望😞呢个丰富早餐盛惠三十六个大洋 饱哂
因为平民价钱嘅餐厅唔多 贵价嘅又冇可能日日食
选择就变得越来越少