2020-07-22 403 浏览
衬甘好天梗系去下海边架啦!游完水已经就天黑,快快脚行下睇下赤柱有咩好野食。甘岩系pacific coffee格黎条楼梯行落去行到内街,就见到有间小店,睇餐牌阵系卖pizza同crepe,好似唔错!2个人叫一个pizza 同crepe做甜品就岩岩好。5 Cheese Pizza 好有惊喜! 用左5只比较小见既芝士做,馅料唔会太湿太厚令到饼底林晒,个pizza 边中要焗到好脆,真系比坊间大部分既连锁pizza店都好食!甜品今次叫左新加入manu既 Cosi。一放上枱已经比佢忌廉同云尼拿雪糕既量吸引住,加上有小小蜜糖同烘脆左既杏仁片,令到口感更丰富,食落更满足。然而做得最出色既我认为系下面块crepe,比想像中烟韧同一d都唔粉,非常推荐!
衬甘好天梗系去下海边架啦!
2个人叫一个pizza 同crepe做甜品就岩岩好。

5  cheese  pizza

Cosi