餐厅: 懷歐敘
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-01-02 2759 浏览
今次系去Staycation. Package包四道菜嘅Dinner set. 预先book好哂时间就无需要等位 准时入座🕰由门口开始影 一年圣诞新年就好好气氛Haha餐前面包⭐️头盘我同朋友都拣咗法国鸭肝伴焦糖杏桃 黑醋汁 多士完全系入口即溶 如果唔系胆固醇要注意想食鸭肝自助餐😆😆😆⭐️汤黑松露南瓜汤奶油椰菜花 蟹肉 蒜蓉包粒两个汤都唔错嘅 好creamy 奶油味重⭐️主菜香煎牛柳 叫咗Medium rare 唔错香煎智利鲈鱼柳 比牛柳更出色 必拣!⭐️甜品法色焦糖千层酥 不过不失 我比较钟意芒果千层法色炖蛋 唔系好甜 好香滑 完全中咗我口味😋如果有机会 下次有机会 会想再试吓其他嘢食另外Service同环境都唔错 想推荐比大家😊
预先book好哂时间就无需要等位 准时入座🕰

两个汤都唔错嘅 好creamy 奶油味重

⭐️主菜
香煎牛柳 叫咗Medium rare 唔错
香煎牛柳

香煎智利鲈鱼柳 比牛柳更出色 必拣!
香煎智利鲈鱼柳

⭐️甜品