2017-02-02 1104 浏览
老公平时同同事嚟食lunch,储够10个印仔有free lunch,又带我嚟食 再一次,被个餐包买起咗个心,呢个黑糖餐包真系好食到想refill!(如果可以,我想下次take away个餐包 )个餐沙律相对就非常一般,啲菜睇落唔系好新鲜,摆盘唔得,而且碟上有好多油渍,好影响食欲 老公点咗份蕃茄海鲜长通粉,啲虾超级唔新鲜,不过老公话味道还可,但我觉得啲海鲜唔掂,个sauce点好都系败北!而小妹系 blue cheese 啲 friend,所以今次拣咗个烟肉蓝芝士汉堡,个薯条脆卜卜,俾我清晒(热气死!)!块牛肉扒太干身,食落好鞋口,减咗分,但胜在 blue cheese 份量几足,加番啲分!整体叫做不过不失啦!老公点咗house red wine,我就点咗个fresh fruit cocktail... 老公话个red wine入口偏酸,要饮几啖先接受到,佢钟意偏甜嘅red wine... 而我杯fresh fruit cocktail,除咗甜,我完全饮唔到有丁点酒味!到最后啲冰溶晒都仲系十万个甜,唔知杯嘢系咁甜定个bartender重手咗,埋单时同waitress反应咗,佢即时帮我取消咗

老公点咗house red wine,我就点咗个fresh fruit cocktail... 老公话个red wine入口偏酸,要饮几啖先接受到,佢钟意偏甜嘅red wine... 而我杯fresh fruit cocktail,除咗甜,我完全饮唔到有丁点酒味!到最后啲冰溶晒都仲系十万个甜,唔知杯嘢系咁甜定个bartender重手咗,埋单时同waitress反应咗,佢即时帮我取消咗个cocktail!

为咗个黑糖餐包,我会再嚟㗎!
Set  salad  +    Fresh  fruit  cocktail
Seafood  Pasta
Bacon Blue  Cheese  Burger