東歐餐廳

Ivan The Kozak
2021-01-07 1654 浏览
超夸张订咗好耐位先有得食,千祈唔可以睇少yellow openRice威力💛今日终于有机会去会一会乌克兰美女!地道香烧猪肋骨酒精系客面前倒再用火点着WOW有得睇有又有得食,成件事好吸睛好有节目效果 食落去唔系好重酒味,个皮有啲烧焦脆脆地又几好食。猪肉唔肥腻多肉少骨,最后𠮶旧就食到几重酒味淡淡回味好香。食完个人潜意识觉得wing wing地好兴奋#见到乌克兰美女有啲high呢碟唔洗讲基辅炸鸡扒#系呀又系食G 乌克兰嘅鸡扒系一大旧,一切开啲牛油汁#喷射式咁喷晒出嚟正呀 食落去一啲都唔似鸡胸仲超嫩口外层炸粉都唔厚!啲薯片先系精华即叫即炸劲好食配埋个鸡一齐食系一流!#黄色经济圈 #好爱港餐厅 #支持黄店 ———————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀东欧餐厅 (中环)中环云咸街63号巴力大厦1楼———————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀

地道香烧猪肋骨

#黄色经济圈 #好爱港餐厅 #支持黄店
———————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
东欧餐厅 (中环)
中环云咸街63号巴力大厦1楼
———————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀