2017-09-07 1500 浏览
今年生日就去左铜锣湾Penthouse度食生日晚饭!一上到去就有侍应带左我地一个向住维港既座位度坐,感觉好享受!我地都睇左个餐牌好耐,睇住样样都好想食!但一睇到个set menu既时候,见到啲choice都几岩食,最后就决定叫左两个2人set menu!$1300几蚊一个set menu,都算系几抵食!(但因为太兴奋,无影晒所有野食😂)唯其我最钟意既系个Rib eye steak!!!!!!佢啲肉真系好冧滑!同埋个个烘过既蒜同个steak好夹好正!好欣赏呢度既服务态度,每个侍应好好招呼,以客为先!当有员工知道我地想一齐影相,就会主动提出帮我地影相!好贴心!再加上因为系生日饭,就好识做咁帮我屋企人夹惊喜,系最后既甜品度写左Happy Birthday !见到个阵都觉得好幸福咁!

(但因为太兴奋,无影晒所有野食😂)

唯其我最钟意既系个Rib eye steak!!!!!!
佢啲肉真系好冧滑!同埋个个烘过既蒜同个steak好夹好正!
Crab  Cake

Mushroom   Bisque