2019-01-08 864 浏览
12月真系忙到抽根,公事、私事都非常忙碌,连好友嘅生日饭都要押后补祝。正当我寻找边间餐厅可以带cake又唔洗额外收费 or 有整个蛋糕order嘅餐厅, 寿星女话想食beerliner,咁我就上open rice订位啦,再打比beerliner问,回覆要额外收费,建议我可以order一件甜品,可以免费整生日牌及蜡烛,甜品都系五、六十蚊,又好ok wor,几十蚊就解决了,呢间餐厅服务真系好好,一早打来提我入坐时示意边个生日,令寿星女都好有惊喜。当日一共叫了五个午餐,有餐汤or三文鱼他他多士,牛扒、德国香肠、鸡胸肉、白汁长通粉、蕃茄意大利饭,样样都普普通通,不过味道已经唔重要,最重要系餐厅服务好好,令餐饭气氛好好。