2012-03-11 9 浏览
星期六同男友行过佐敦果头, 5点几又未有耐食DINNER,于是决定揾间糖水铺食下TEA^^ 就入左绵绵冰啦!!但天气真是冷冷地, 食冰好似MAMA地好FEEL,于是呢~我地决定唔系绵绵冰到食冰XDDDDDDDDDD由于7点约左人烧野食,所以我地唔会太饱,只系ORDER左两样野jaaaaaa第1样系芒果层层叠, 第2样就系呢个杂果茉莉花茶凉粉先讲下个芒果层层叠, 冻冻地食, 超级CREAM同好SOFT, 口感非常特别, 正正正!!可能因为芒果只味,令到佢成个芒果层层叠, 唔会太流, BALANCE番, 整体黎讲非常之正.好啦,到杂果茉莉花茶凉粉啦,本身都冇谂住食, 系老细推介比我地, 咁我地都试下啦!~个凉粉系用茉莉花茶做既, 同埋一般黑色既凉粉唔同色水, 听讲系佢地自家制既!~食左几口, 感觉甘甘地, 同埋都几FRESH, (对唔住,谂唔到其他形容词^^)水果几足, 个凉粉加埋糖水食都几GOOD
星期六同男友行过佐敦果头, 5点几又未有耐食DINNER,

于是决定揾间糖水铺食下TEA^^ 就入左绵绵冰啦!!

但天气真是冷冷地, 食冰好似MAMA地好FEEL,

于是呢~我地决定唔系绵绵冰到食冰XDDDDDDDDDD

第1样系芒果层层叠, 第2样就系呢个杂果茉莉花茶凉粉

可能因为芒果只味,

水果几足, 个凉粉加埋糖水食都几GOOD
忍唔住,食左一口先影相XDDDDDDD
同平时D凉粉唔同色*V*