2015-05-10
今日放工去左南昌揾朋友,好小可黎到呢头,于是同朋友就决定系呢头揾食先。
朋友就带左我黎呢间食,虽然细细间,但佢话burger 好出名。一坐低睇餐牌,价钱算中等,但望到隔离枱既burger...哗...好大个,如果系咁,都算几抵,难得黎到呢度就决定豪一豪食个鹅肝汉堡,因为平日好小有机会食到,之后再叫左个和牛汉堡、水牛鸡翼同薯块。首先和牛汉堡黎到,原来已经帮我地切开左,真系好细心,面包劲松脆,和牛食落劲有牛肉味,软软的好有口感,其他快餐店完全冇得比。
之后期待已久的鹅肝汉堡到,哗。。好足料,面包依然超级松脆,完全feel 到系即时整既感觉,一分钱果然一分货,初初仲谂住鹅肝系劲颓果d,但食落超好味,充满鹅肝味,而且口感食落软软的,最重要系有鹅肝应有的油腻但一点也没有太over,真系好正,今次真系豪得正确,实在太难忘。
水牛鸡翼都煎得好香脆,配上酸酸辣辣的汁,十分好味。
最后薯块都炸得好香脆,其实小食都好正,但冇办法,因为完全比汉堡盖过左风头。呢度虽然细细间,但野食十分正,很适合2至3个朋友一齐黎食。
水牛鸡翼都煎得好香脆,配上酸酸辣辣的汁,十分好味。
呢度虽然细细间,但野食十分正,很适合2至3个朋友一齐黎食。