2022-05-13 91 浏览
焦糖北海道帆立贝,三文鱼籽,青芥末枝豆蓉帆立贝烧得够Juicy,配上三文鱼子以及青芥末枝豆蓉,非常清新。青芥末枝豆蓉味道非常好,较特别。配埋个云吞皮一流。薯汁西洋菜浓汤,香脆烟肉西洋菜浓汤,饮落去第一啖姜汁味好重,非常特别,配面包一啲都唔漏,烟肉好大块,但系我觉得烟肉碎上会好啲烤M5牛臀肉盖伴慢煮牛面颊同一个碟上面有两种牛,一个系慢煮嘅牛面颊,非常之Tender,好好味!m5牛臀肉肉味浓,但系就有少少overcooked薰衣草奶冻,士多啤梨冻汤士多啤梨冻汤清新,不过有好多冰,下次建议走冰!薰衣草奶冻好大兜,以为自己食紧豆花咁大碗🤭🤭好抵食!薰衣草味非常浓烈,好似点紧香薰咁😆😆呢度美中不足嘅系佢嘅位置不起眼,我谂到有好多细节位都可以再微调,希望佢可以吸引更多食客!
焦糖北海道帆立贝,三文鱼籽,青芥末枝豆蓉

薯汁西洋菜浓汤,香脆烟肉

烤M5牛臀肉盖伴慢煮牛面颊

薰衣草奶冻,士多啤梨冻汤