2017-11-13 2643 浏览
见到个名叫HOWE,摆明就想做HOME啦,所以一眼就会见到好多家私,想有家既感觉,不过我望多几眼就觉得系家私食饭,不其然坐底左之后,张枱又真系有标价钱,再望下其他家私大多数都系可以买既,d家伙都又真系几靓既,坐底食野都舒服咁我就选择左个set lunch"罗马茄汁鸡肉意粉"加杯热既"洋金菊"花茶,但花茶用纸杯有点失望,我专登打开杯盖,等花香散出黎,嘴就满满茄汁意粉,闻就洋金菊花茶,而且咁岩播更lana del ray,觉得有系外国的感觉话哂都叫cafe当然其实甜品先系主角,大多都系芝士蛋糕同朱古力,唯独有个苹果批,其实我好少食苹果批,因为要好食其实好考功夫,最终都特别d,叫左个"苹果批加吉士打酱",咁烘热再俾我食,食落口都好有惊喜,暖粒粒的苹果批甜酸味岩岩好,冇乜人工甜味,而且加埋吉士打酱的甜又冇抢出黎,味道相当夹,而且点解一开始我会选择热花茶,因为食一啖我又饮一啖花茶,花茶的香再加埋落去,perfect match食完最后再上一上去天台望下个烧烤场,有机会都试下系到bbq

食完最后再上一上去天台望下个烧烤场,有机会都试下系到bbq
2015-08-31