2021-09-13
今日同朋友行开,一直都以为呢间餐厅净系食甜品,点知原来有主菜而且好䬮都几吸引,所以决定一试。<鸡翼并盘 Wings Platter,$118>鸡翼并盘分别有蜜糖味同香辣味各3只。个人比较喜欢香辣味,因为做得好惹味,好想食多几只,强烈建议有得净系点香辣味。蜜糖味其实都几好食,只不过香辣味太出色。无论香辣味定蜜糖味,个鸡翼都整得好唔错,炸到外面脆,入面好汁嫩滑,好好食。<四重芝士菠菜 Quattro Formaggi,$98>见到呢个pizza系酥皮好吸引,我哋拣左四重芝士菠菜。四重芝士分别系Cheddar Chesse, Buffalo Cheese, Mozzarella Cheese同Parmesan Cheese,再加左菠菜同波特菇。呢个都系好好食,酥皮pizza好松脆,而个芝士都唔会太腻太滞。<二重邪恶 S’mores,$78>嚟呢到又点少得个crepe呢?我哋拣左好邪恶嘅棉花糖加Nutella榛子酱,呢个有啲滞,不过我都系略嫌唔够多榛子酱。<曲奇云呢拿 Oreo Joy,$58>好滑嘅奶昔,oreo味唔算太重但系几
好滑嘅奶昔,oreo味唔算太重但系几好饮。
整体而言,我都推介呢间餐厅。性价比都算高,而且啲野食都几好食。