2016-03-10
之前路过见多人排队无试。碰巧上周六下午茶路过只有两个人排,等咗一阵就有位啦。因为我是一个人的缘故,起初坐在四人位,旁边的两个人差不多埋单,我见有些二人枱离枱,我未点菜,于是问侍应是否要调位,免得食食下要我走位... (一个人食嘢好多时就系咁...) 佢话唔驶,咁我就照坐。点知到份餐到咗时,真系要我调去二人位,我同侍应讲我之前都讲咗啦!!不过我都好合作调位,下一次就安排好啲,免得要客人食食下走来走去。先讲讲环境,装修有点特色,座位主要是卡位,灯光有点昏暗的,倾计食下嘢好似唔错...... 但墙边好大块剥落!?讲番主要的嘢,就系食物。下午茶选择颇多我点咗一份朱古力蛋白西多。从餐牌看来颇吸引的。可是送来的是这个样......没想过会炸到咁㶶,卖相好差,而且十分油,每件都好多油。也因为分开一件件来炸,更加吸油。厨房可以做好啲先吸下油才上碟吧。即磨咖啡味道还可以。总体这个价钱来说,环境OK,食物则太差了。
先讲讲环境,装修有点特色,座位主要是卡位,灯光有点昏暗的,倾计食下嘢好似唔错...... 但墙边好大块剥落!? 讲番主要的嘢,就系食物。下午茶选择颇多 我点咗一份朱古力蛋白西多。从餐牌看来颇吸引的。
可是送来的是这个样...... 没想过会炸到咁㶶,卖相好差,而且十分油,每件都好多油。也因为分开一件件来炸,更加吸油。厨房可以做好啲先吸下油才上碟吧。
即磨咖啡味道还可以。
总体这个价钱来说,环境OK,食物则太差了。