2021-05-01
呢间野唔止食物难食咁简单,服务态度仲要非常差😡!落咗order问几时有,大大声话冇咁快,起码十几分钟。ok要等冇问题,过咗廿分钟再问多句,竟然黑我脸,扮听唔到🙄😒最后吹佢两句,望住佢先开始整。其实已经一早睇到食评话呢间啲野唔太掂,可能我𠮶刻癫咗?😢竟然都照样去试伏🤦🏻♀️好啦好啦!真系伏到爆炸!讲返食物,食物即整即食,夹住馅𠮶两块包系热辣辣,但紫薯馅系冻既🙄其实我见住佢烤完块包之后先系雪柜拎啲紫薯馅出嚟,所以预咗系冻...紫薯食得出有加野去调过味,味道偏甜,而肉松就冇野好讲 正正常常...其实紫薯配肉松味道咸咸甜甜系冇咩问题,但问题出系面包上面,食落真心干到涸喉😫!!!究竟佢系点样炭烧可以烧到咁干???如果佢用普通方包夹住可能我仲接受到,起码冇咁干先😑最后我挖哂啲馅食,块包果断放弃咗...廿几三十蚊一份干到涸喉既吐司你话抵唔抵食?仲要加埋受气🙄