2021-07-01
太肚饿 冇睇评语就冲左入去, 一开始要拎飞,填安心出行纸仔已经系受气既开始行到去佢counter个废老经理见到我地掉头走揾唔到同事安排入座又死死地气行过黎1. 随手fing 2 fing 好似叫我同我partner「自己行入佢地counter」拎佢地counter既安心出行纸仔填 我地忍唔住问左句 「乜自助服务到咁?我地驶唔驶自己揾位同自已嗌飞?」2. 行到去坐底 有杯摆左唔知几耐既水系到 叫佢地换一杯 佢地话「入面果啲柠檬肉黎架」大佬 我知 但系我唔知你杯水摆左几耐 几多人经过 有冇比隔离台拎去洗餐具都唔知 换杯水真系咁难?3. 野食难食真系死罪 1. 沾面唔冻唔热 个汁又唔冻唔热 2. 苹果沙律盐水味重 沙律又系室温 3. 牛油炒杂菌冇落盐 牛油味冇 炒到水都未收就拎出黎 怀重怀疑白烚4. 当叫3样,3样都出事既时候真系投诉都冇用,我唔想比人加料, 埋单198蚊,比200蚊,等极唔找钱,废老经理又发表伟论「咪找紧比你啰」结果都系冇找,唔紧要写多样,我都唔明白你凭咩觉得自己值得收贴士
行到去佢counter个废老经理见到我地掉头走
揾唔到同事安排入座又死死地气行过黎