2023-07-28
同屋企人隔咗好几年再去食,点知啲服务质素同食物都差到咁。。。一入餐厅,都未坐低,就有一位灰白短发女侍应企系度问食咩?大佬啊,未睇餐牌啊未知有咩食啊。。想我答你咩?叫咗佢唔洗理我哋住,等我哋自己睇吓有咩食先,佢就chur住话:咁咪食面啰,就炒面啦!饮咩?我家人话想食饭,佢就即刻落手写炒饭一个,饮咩?我话:未决定啊!你唔好写落单啊!跟住个女阿婶就劲串话:你哋唔系谂住坐两粒钟之后先落单啊?当下真系反晒白眼答佢:系呀!咁又点?俾人谂吓食咩先啦!然后个阿婶就闹我同家人:超!你哋都'霎on'㗎!傻㗎!我哋都当听唔到算,对呢间餐厅嘅服务态度极失望,然后勉强叫咗两碗牛筋腩河同面,牛筋都算还可以而牛腩好麻麻,唔入味又鞋,啲粉面直头系差到接受唔到!河粉又硬又鞋又碎又厚身,好似食紧未煮熟嘅粉团咁!面系明显求其煮,咬唔断又无味又硬!肯定全部都唔新鲜!呢个价钱绝对算好乸贵!唔值!真系觉得呢间餐厅好唔掂,今次嘅经验好极差!所有嘢都退步到咁!永远唔会再犯贱帮衬!浪费金钱同时间!
一入餐厅,都未坐低,就有一位灰白短发女侍应企系度问食咩?
我家人话想食饭,佢就即刻落手写炒饭一个,饮咩?
我话:未决定啊!你唔好写落单啊!
跟住个女阿婶就劲串话:你哋唔系谂住坐两粒钟之后先落单啊?
当下真系反晒白眼答佢:系呀!咁又点?俾人谂吓食咩先啦!
然后个阿婶就闹我同家人:超!你哋都'霎on'㗎!傻㗎!
真系觉得呢间餐厅好唔掂,今次嘅经验好