2023-12-04
食咗个套餐 249 难食到反胃🤢个套餐有虾多士,菠菜蟹肉豆腐本身茶位收15,前菜再收10几,仲要收服务费22,唔觉得自己被服务,收到咁贵,你估我发咗达咩🤣😂本身见冇人,但有几多好评,都去试一试,点知试咗个伏😂😂😂😂虾多士:啲虾本身唔系好弹牙,但系又唔可以话佢死虾😂块多士好难食,油浸多士,块多士俾啲油浸死咗,好大浸油益味🤢🤢🤢🤢,食第一啖已经feel到𠮶啲油喺个口度要滴出嚟,劲反胃。🤮🤮🤮🤮用前菜啲腌萝卜夹住食,先食到少少😮💨,但系本身腌萝卜啲味都唔系特别好食,只不过其他嘢太难食,显得佢好似还好。😑菠菜蟹肉豆腐:件豆腐盖过咗所有汁,完全食唔到啲汁嘅味,但本身旧豆腐好难食,所以导致成碟𩠌都好难食🤮可能系个人口味,不能作准😆😆最好味:普洱茶讲真𠮶句,连啲茶都唔好味真系可以执笠😅好彩啲茶系正常,如果唔系真系我会俾钱😒优点:可以唔使等位,因为根本冇人,赶时间可以即刻去食😜
个套餐有虾多士,菠菜蟹肉豆腐
本身见冇人,但有几多好评,都去试一试,点知试咗个伏😂😂😂😂
最好味:普洱茶
优点:可以唔使等位,因为根本冇人,赶时间可以即刻去食😜