招聘中
月薪 (面议)
$15,000-$18,000
月薪 (面议)
2019-05-16 291 浏览
令人失望的寿司餐厅😑首先,款式种类非常少,几本上连续五六碟都系三文鱼,熟虾,等左好耐大概得5,6款到。食材不新鲜,啲紫菜林晒,粟米嘅沙律酱完全唔冻,帆立贝大小不一,有啲位系崩咗,鳗鱼一pat pat完全吾爽吾厚肉。。。如果要抵食,我就会叫外卖吧!$3一旧,依家要$8一碟,又设限时交枱,仲要水龙头漏水,今日仲要食食下全部停止食水供应。虽然侍应应变措施做得几好,即刻买枝水,即刻煲,不过都不足以应付咁多需求,成日等劲耐先至有水。。。加左一,水都饮少几杯,觉得吾抵!服务员整寿司个位女人,吾知系咪听吾明中文,问佢黄色个个寿司系乜,佢叫我试下。。。。我就系吾知先问你,你叫我试翻?好好笑。带位个位哥哥都好差,我要求坐入啲,明明入面好多位,话啲人入紧去,所以吾肯比我入去!搞到新鲜嘅食物次次等到最尾先到我!真心多人排队我都识做,不会要求多多,但依家冇人排队,你都要咁对啲客人。。。吾紧要嘅,我下次吾会再光顾
令人失望的寿司餐厅😑

服务员寿司个位女人,吾知系咪听吾明中文,问佢黄色个个寿司系乜,佢叫我试下。。。。我就系吾知先问你,你叫我试翻?好好笑。