餐厅: 和記餐廳
资讯:

上年第一次帮衬和记早餐非常满意,一直念念不忘,今年有幸再黎船河当然食过翻寻味啦 ﹗点解门面唔同左样既?内内外外都落重本装修㖞,坐低望望原来连餐牌都转晒,似乎已经转手了 ﹗唔好讲咁多,食左先讲。太阳蛋猪扒即食面,唔系吓我麻?泡面?点解会系泡架?暖水浸面衰过杯面 ﹗我觉得食紧白烚纸条,白雪雪既面条,无蛋味无面粉味,总之无味。汤底唔热又淡如水,您睇下几清彻,清彻见底 ﹗就连大光面都好食百倍,又无出前一丁、又无福面供应,想转都无得转。仲要锦上添花,系添葱花,再加生芽菜,个汤已经唔够热,仲落生芽菜点灼得熟呢?依个配搭够晒绝呀,到底边度乡下架?成碗面草腥味强烈,完全入唔到口 ﹗煎猪扒正常略鞋偏硬过咸,冰冻太阳蛋浸浸汤还可以无问题。本来以期待、雀跃又满心欢喜既心情黎食好野,记得半年前食沙嗲牛肉出前一丁好好味架 ﹗如今日食完要黑住面失望地离开,有无可怕得那么利害?Black list 无下次。门面装修得如何富丽堂煌又点、如何金壁辉煌又点啫?食物质数劣到无影,就算靓到十足皇宫都无用啦 ﹗我仲推介朋友们齐齐黎食面餐添,so sorry 呢 ﹗我错喇,中晒伏 ﹗唔会再黎帮衬咯。七月又会再黎西贡,要揾定有咩好

本来以期待、雀跃又满心欢喜既心情黎食好野,记得半年前食沙嗲牛肉出前一丁好好味架 ﹗如今日食完要黑住面失望地离开,有无可怕得那么利害?Black list 无下次。门面装修得如何富丽堂煌又点、如何金壁辉煌又点啫?食物质数劣到无影,就算靓到十足皇宫都无用啦 ﹗我仲推介朋友们齐齐黎食面餐添,so sorry 呢 ﹗我错喇,中晒伏 ﹗唔会再黎帮衬咯。七月又会再黎西贡,要揾定有咩好早餐食先得喇 ﹗

太阳蛋猪扒即食面
2013-06-12
$40 (早餐)