2023-07-13
本身谂住食才面尊,但系排晒长龙。之后谂住去食一兰,途中经过登龙街俾呢间新开既餐厅拦截左,个menu好多咖喱乌冬,又有鸡白汤,个乌冬仲要叫做乌龙面,好似好正!!!!入去前叫左两碗面、1支苹果汽水、鱼饼、见到罐装士多啤梨蛋糕?好似好靓好得意,以为士多啤梨奶之类既饮品,即刻禁左。满心欢喜同期待等食。见到碗嘢嚟到,仲乜啲汤咁浠咁既?心知不妙。我同伴叫左个辛鸡扒乌冬,我问佢: 你食辣架咩?佢话咖哩汤嚟架。点知嚟到系红色既辣汤,好似超咸既罗送汤。。。。我碗鸡白汤,无乜特别,啲乌龙面无特别,啲猪肉ok。我叫左只温泉蛋(因为无得简溏心蛋) 搞到碗面冻哂最最最难食既主角来了!咩罐装士多啤梨蛋糕 一打开一阵怪芝士味 本人系劲中意食芝士、cream,但佢啲cream劲怪,有芝士味,好好好难食。因为都$48夹硬避开啲怪味芝士cream食啲蛋糕。士多啤梨你以为有半粒?你错了!仲簿过张纸千祈唔好去
最最最难食既主角来了!
士多啤梨你以为有半粒?你错了!仲簿过张纸
千祈唔好去