本身系”串”冇份,试下黎间,一入去舒服态度差(吾想应人甘),我都算你扮日本师傅有架子,我自己坐低,念住你有啲架子啦,会烧啲野有啲料,我落单,接得好快,好似样啦,一杯生啤,等十分钟,你比个杯我自己整好过啦,40几蚊一杯,330ml 几下饮完,又要等十几分钟?最搞笑隔离台,话叫佢比只大杯,哦,原来你有大杯嫁,甘你话比我知嘛,问你又得一只size,钱吾系甘赚嫁,回头客先开心嫁嘛。讲到食物我无言了,以为系大师父架子级,冇料到,你烧定炸我都分吾清了,个鸡皮干到好似炸甘,可能我搞错你系炸,啲串烧死咸,想我饮多啲酒?都要好食嫁,有啲架子,大概系甘,我吾知我食左咩反正全部重差街边食,我吾建议”试”,试都吾好,因为食水价钱。