2021-06-17 3302 浏览
之前食过大埔果间鱼屋觉得好食,谂住近近地今次黎荃湾依间试下,简直差到唔可以唔写负评! 先讲环境,我地四个人,比张枱又迫又细又窄,每张枱都痴到埋一埋!坐得唔舒服,都算! 到开始点野食,食得放题,实会不停点野食架啦,枱又细,野食系咁上,成枱都系野食,有个光头戴眼镜既waiter语气劲衰,又劲无礼貌,叫我地比个位佢摆底野食,眼见成枱都无位再摆,仲点样比个位?最后系要拎住啲野食 食野! 除左果个光头男人,餐厅内啲姐姐服务态度就好好多! 食物方面:剌身都还可以,但大部分啲野食都好唔店,枝豆咁普通嘅野食都可以整到无味,元气都好食过佢,牛油栗米无牛油味,又唔甜,淡茅茅!天妇罗又无酱汁点,鳗鱼炒饭净系得个咸,完全都唔知有咩系好食! 相都唔想影!都唔明点解会有咁多人比😋 ,简直系中伏 !咁既价钱一啲都唔值! 埋单仲想客人做Vip 签$3000, 咁既质素点会再黎帮衬,莫讲话做会员!bad list