餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

2019-07-16 467 浏览
夜晚6点半到嚟到都去攞飞 等咗两张 跟住入坐隔离倾计超兴奋 超嘈我地叫咗醉鸡 小笼包 锅贴 鸡炒饭个锅贴唔够香皮又太厚炒饭要用难食来形容好似系用啲饭就咁炒完之后 就咁掉啲葱落去就炒 都冇炒熟一啲都唔好食 好hea 太过份醉鸡下面𠮶层 啲鸡皮切走咗 好奇怪 唔够滑下次唔来哩间环境嚟讲都算宽敞几舒服等我亦都唔算等得耐仲可以亲眼望到个厨师拉面可惜炒饭唔好食跟住个店员仲要奇视我哋问佢攞热水明明想庆祝生日食啲简单中歺好可惜 本来开开心心来食饭........
夜晚6点半到嚟到都
去攞飞 等咗两张 跟住入坐