2022-04-22
一坐底见到无客心知不妙,不过一场嚟到就试下啦叫咗两款嘢食,两杯嘢饮,伏Avocado & smoked salmon salad唔知点解牛油果会连壳上,其实个外壳好污糟,要个客自己起果肉,好奇怪三文鱼未溶雪,仲有一大阵雪藏味,菜又唔新鲜👎🏻👎🏻薯条配双色酱薯条炸得几好,除咗呢句我真系无嘢赞佢,炸得好,好似系正常水准嚟,两个酱一样味,分唔出,唔知啲钱俾咗边个酱😂,可能俾咗去炸得好嘅薯条抹茶草莓奶成杯都系苦,抹茶粉未溶哂就上枱,啲粉系冻水入面根本溶唔到,点搅都系一团团抹茶粉,救命!「牛油果甘蓝蜂蜜牛乳Smoothie」仲加咗$10「自加制绵花糖」无得拣公仔😒纯粹叫嚟打下卡,睇下个公仔乜料,健康人士好啱,无甜味,唔难饮我都偷笑😢富上山黑膝肉咖哩饭伏伏伏伏伏伏!!难食到死,咖哩砖加水,无味,唔知食紧乜,再加埋热市白烚猪肉片,cheap嘢扮黑豚肉!👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻好彩最后想叫嘅两个富士山蛋糕都无,无叫到甜品!如果唔系真系喊三声食咗四百几蚊,难食,大伏!
叫咗两款嘢食,两杯嘢饮,伏
Avocado & smoked salmon salad
三文鱼未溶雪,仲有一大阵雪藏味,菜又唔新鲜👎🏻👎🏻
薯条配双色酱
抹茶草莓奶
「牛油果甘蓝蜂蜜牛乳Smoothie」
富上山黑膝肉咖哩饭
食咗四百几蚊,难食,大伏!