2023-10-13 170 浏览
第一次食,等咗几张枱10令分钟左右都算快。入座前落单付款职员讲定用餐时间45分钟。自己叫咗招牌豆浆豆花𠮶款(热),豆浆无咩味都算,可以催眠自己当低糖健康啲😏 但豆花芋圆少到呢,仲要碗嘢系微暖🥴有啲呕心。。好似一碗热嘢摊冻晒咁!系咪我对“热”嘅认知错咗🤢 成碗嘢好难食。不过2个朋友叫冻鲜草就话正常。。食到差唔多,负责叫飞/落单/收钱/赶客企门口counter 𠮶位女职员就行过抛低一句“用餐时间到啦要交枱”。。咁好啦,大家念住payme埋整理下啲随身物品就起身,唔够5分钟同一个职员再行嚟催我哋走!边gut起身打算走嘅同时,同朋友对望一下大家都觉得应该无坐到45分钟咁耐架,望一望张单8:51pm入座!即系食咗30分钟已经同我哋讲够钟要交枱,5分钟唔够再催!行出门口见到𠮶位女职员同佢讲:都未够钟,你催咩啫?佢答我哋:因为我有客等紧!所以我哋唔系客?够钟嘅,你要我起身好合理,但因为你有客等紧枱,我就要未够钟未食晒都要起身系咩道理!?我好嬲答佢咁用餐时间系45分钟嘛!佢再口嗡嗡驳嘴话“都差唔多啦”。。。。呢位小姐向30分钟时已经叫我哋走!好想请问佢出粮出2/3系咪都会当差唔多!又唔好食,好赶客!奉

又唔好食,好赶客!奉劝钟意食嘅客都唔好嚟呢间分店!