2004-10-19
阴差阳错下, 我地o黎到呢度食lunch. 拣左火腿车打芝士三文治, 同埋卖相好靓好可爱o既crayfish & shrimp cocktail wrap. 三文治ok 啦, 里面o既不知名sauce 唔错, d 馅就麻麻喇, d火腿好鬼韧又有根咬到好狼狈! 芝士香就俾d sauce "襟" 晒. 至于个wrap 系个disaster. 个绿色果块wrap 好硬好厚, 食落口鞋什什, 加埋d好腥唔新鲜o既虾仔同蟹柳(!!), 三十二大元付之东流. 我仲suggested 朋友同我share 呢个wrap, 见佢食第一啖即刻大嗌"好腥~~"我真系唔好意思.其实原本谂住去MIX o既, 估唔到呢度d野食真系差成咁(不嬲都知d cakes/pastry 唔得). 不过, 虽然呢度系个mall o既正中, 我地坐o系埋边, 有梳化挨下, chat 下relax 下都ok, 呢点一定好过MIX.