2010-01-02 15 浏览
店子位置较僻,如果唔系学车经过都唔知有此店。系门口见里面白色简约装修,同条街其他舖好唔同,不知不觉就走左入去八下。之前听过美国o既朋友不断推介一款令人回味无穷o既yogurt,依家终于食到啦。本人一直系雪糕fans,但就唔多钟意yogurt,嫌佢酸。雪糕乳酪呢个配搭,既美味又健康,真系10个good!!!!首先拣yogurt口味,有原味、荔枝、士多啤梨及绿茶味,可拣多过一款味道。当日我拣原味但刚售罄,另选了荔枝味。之后可随意配搭toppings,我拣左oreo、粟米片同peach果粒。最后系磅重计钱,最低销费HK$15,我既加埋toppings要$23,唔算好贵。Yogurt口感似雪糕,但唔系好milky,有淡淡荔枝香味,好清新。由于味道唔系太浓,建议一定要加toppings。地方干净整洁,环境不错,同d yogurt一样,感觉清新。我下次学车经过一定会去再试其他味道~

2009-12-30
$23 (其他)