2014-05-23 314 浏览
雪糕打边炉~~~!!今日好纸美约左我食生日饭~之后来一个终极甜品~!雪糕打边炉~!!听到都觉得好过份~~ ^O^ 感觉好幸福~去到要等位~舖头唔算好大~坐位唔多~但人就好多~为左幸福美食~一定要等~!!等左阵~终于有位,就立即买野食~雪糕打边炉有分大细~细的有16粒雪糕波,大的有32,我地当然要去到尽LA!32粒雪糕波系限左款式,唔到我地自己拣,每款4粒,即系食得8款口味~~有D失望~之后仲附送左情人节限定的心型饼干~入口已经淋淋地~可能放左好耐~幸好款式都算系OK~唔会比D太过一般,再配合埋少少生果~甜甜酸酸~几过隐~绿茶 - 超正出品~好香绿茶味~红梅 - 奶味当中有著酸酸地的感觉~食落好可爱~朱古力 - 比利时㖞~~只系我比较中意浓朱古力多D~拖肥 - 好香甜~好有拖肥的重口味朱古力浆 唔算话太甜,又唔算好结,点左雪糕都唔会变脆,感觉一般一边倾一边食~ 发现雪糕开始溶~真系救命~我地只系食左 3 ,4粒咋~无奈要迫住好快咁食,D雪糕一笃就软晒~滴到一枱都系,感觉好唔享受!玩完食完~手痕痕拎开左个底盘黎睇,发现有D小小粒干冰喺下面~大会唔系谂住用咁细粒冻就可以顶住D雪糕唔溶吧~~那
雪糕打边炉~~~!!
听到都觉得好过份~~ ^O^ 感觉好幸福~
等左阵~终于有位,就立即买野食~
绿茶 - 超正出品~好香绿茶味~
红梅 - 奶味当中有著酸酸地的感觉~食落好可爱~
朱古力 - 比利时㖞~~只系我比较中意浓朱古力多D~
拖肥 - 好香甜~好有拖肥的重口味
大会唔系谂住用咁细粒冻就可以顶住D雪糕唔溶吧~~那未免真系太小了~
雪糕打边炉系令人好开心的事~如果时间方面可以持久D就更好了~~

题外话/补充资料: 店舖本身冇洗手间设备~要解手的话就要去商场的洗手间...对面就系~劲方便~!
2014-02-13
$150 (宵夜)