2023-02-12 71 浏览
今日系网上见到呢间位于旺角豉油街FreshLane 嘅Chef’s Lab好似好方便, 又有多款菜色, 唔同餐厅比你选择, 就等我试下先。Chef’s Lab系一间只做外卖, 不做堂食的「云端厨房」, 在一个共享厨房内提供共享烘焙工作室, 酱料及熟食制做工作室。食客透过应用程式apps或者用QR code落单, 网上下单后,餐厅便会在厨房烹调菜式,再将餐点交付给香港不同的美食外卖平台, 又或者去到工作室的locker自取, 非常方便! 👍🏻👍🏻是日套餐 - $138是日套餐, 前菜有韩式酱烧五花肉配泡菜 / 奇亚籽烤煎吞拿鱼柑橘沙律/黑松露野菌忌廉汤 / 意式番茄烤面包 / 香浓虾汤 / 烤烟熏蕃红椒慢煮西班牙八爪鱼 / 香葱银鱼烤烧茄子比你选择主菜有煎北海道带子香辣扁意粉 / 松露野菌忌廉侧汁扁意粉 / 牛油果睡蟹意大利饭/ 伊比利亚火腿卡邦尼意粉意 / 意式香草烤鸡意大利饭我拣咗奇亚籽烤煎吞拿鱼🐟柑橘🍊沙律🥗配煎北海道带子香辣扁意粉🍝, 吞拿鱼煎得好靓, 嫩粉红色, 沙律菜同埋柑橘都好新鲜, 柑橘清甜, 配上意大利醋, 酸酸甜甜, 好开胃。煎北海道带子香辣扁意粉🍝有三只带子, 每只

是日套餐 - $138

煎北海道带子香辣扁意粉🍝有三只带子, 每只带子都大大粒, 煎香之后更加美味, 配上香辣点意粉, 份量十足, 扁意粉非常弹牙, 啱好, 卖相好靓。

我仲叫咗多一份意式香草烤鸡意大利饭🍛, 烤鸡嫩滑, 烤的微微金黄色, 配上白汁嘅意大利饭好惹味。

你可以系大堂睇到你order个No.就攞得。全个过程等约15分钟左右就可以完成。